Сурови физически наказания се налагат на индийците, които не спазват ограниченията

...
Сурови физически наказания се налагат на индийците, които не спазват ограниченията
Коментари Харесай

Българка говори за физическите наказания за нарушилите карантината в Индия

 Сурови физически санкции се постановат на индийците, които не съблюдават рестриктивните мерки по време на пандемия. Сред тях са пердах с пръчка или правене на лицеви опори на улицата. Нарушителите са главно от бедните квартали, а полицията следи за тях на всяка крачка. От края на март в някои региони на Индия е изцяло неразрешено излизането от домовете, даже и при незабавен случай.

Боят с пръчки се прилага и в град Пуне, който се намира на към два часа път от Мумбай. Българката Мария Тодорова, брачният партньор й Аджит и едногодишният им наследник живеят там.

" В по-бедните региони има много повече полиция. Униформените постоянно бият нарушаващите разпоредбите, изключително на основни улици ", описа Мария в ефира на " Нова ТВ ".

Строгите ограничения са въведени на 24 март. Заради многото болни, някои квартали в Пуне, са изцяло блокирани. Хората нямат право да излизат от домовете си по никакъв мотив.

" Жителите са известени авансово да отидат да си купят храна за най-малко една седмица. В тези региони пътищата са блокирани и никой не може да влиза или излиза. Вече съвсем месец няма интернационалните полети, а вътрешните са единствено до някои части от Индия. Прекъснати са и железопътният и автобусният превоз ", сподели още българката.

Ограниченията в Индия ще бъдат в действие до 14 април, написа още " Нова ТВ ".
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР